GetProfitAdz - De nieuwe Rev-Share Program

 

Sinds 2015/05/05 iedereen de $ 25,00 AdPacks Nieuwe RevShare programma GetProfitAdz kunt kopen. Wat is er bijzonder aan? De AdPacks vervallen NIET.

Dergelijke programma's is er veel in de handel. Het Verschil? De packs, aandelen of hoe ook genaamd de reclame-pakketten in de verschillende programma's, hebben allemaal een beperkte duur. Degenen die willen een aantal verpakkingen behouden, moet de gelekte packs rebuy na een bepaalde tijd. Niet zo met de GPA.

Eenmaal gekocht, ze verdienen dagelijks ten minste 1% ($ 0,25). - Een leven lang .... Geen lekkage, geen purchse !!!

 

 

 

GetProfitAdz - RevShare programma in detail:


✓ Lifetime omzetaandeel
✓ lage kosten van binnenkomst (slechts 25,00 per RevShare)
✓ incl. 25.000 Tekst & banneradvertenties
✓ 50% Inkoop
✓ Geen sponsoring nodig
✓ Geen klik vereist
✓ 10 Level Sponsor-Bonus
✓ Max. 1.000 aandelen per lid
✓ Stort met OKPAY, PAYEER, Perfect geld of overschrijving
✓ Betalen op OKPAY, PAYEER, Perfect Geld of bankrekening
✓ Website: www.getprofitadz.com

 

Doe gratis mee op GetProfitAdz!

 

 

Hoeveel kan ik verdienen met het RevShares?


Elke adpakket verdiende minimaal 1% ($ 0,25) per dag -. En de garanties. Alles wat verder dan dat hangt af van hoeveel AdPacks worden aangeschaft. Hoe meer AdPacks Dus je hebt, hoe meer je verdient. Elk lid kan max. Hebben 1.000 AdPacks. Als je 1.000 AdPacks, Zo kunt u op zijn minst. $ 250,00 verdienen per dag. Van deze, $ 125,00 in de inkoop Balans en $ 125,00, zal je betalen personaliseren. Het aandeel van de inkomsten is elke 30 minuten. betaald.

Van de inkoop enige $ 5,00 posities kunnen worden verworven, die automatisch worden geplaatst in matrix van het bedrijf en het bereiken van $ 550,00 als ze eenmaal hebben doorgegeven via de 7-niveau collectieve matrix.
Voor meer informatie over $ 5,00 Cycler van GPA vindt u hier: GetProfitAdz - De $ 5,00 Company Cycler

Uw inkomsten kunt u drastisch te verhogen wanneer je anderen vertellen over GetProfitAdz. Voor elke RevShare dat je partner te kopen, verdien je tot $ 3,00 en de 10 levels diep.

Hoeveel verdien je, dus hangt af van hoeveel je hebt en of je AdPacks sponserst.

 

GetProfitAdz

 

 

Stort geld op GetProfitAdz


✓ OKPAY
✓ PAYEER
✓ Perfect Money
✓ Overschrijving

 

Meld u hier aan voor de gratis!

 

 

Bij GPA betalen


✓ OKPAY
✓ PAYEER
✓ Perfect Money
✓ Overschrijving
Excalibur creditcard

 

 

Sponsor Bonus


Om geld te verdienen met GetProfitAdz, is het niet nodig om te sponsoren. Echter, adviseer ik iedereen toe te passen hun eigen Ref-Link. Voor elke adpakket dat uw geadverteerde Partner kopen ontvang je tot $ 3,00 en de 10 levels diep.

 

Hier is een overzicht van de commissies van elk niveau:

 

 

Conclusie en mijn ervaring met GetProfitAdz


GPA gelanceerd op 2015/04/06 met de $ 5,00 Cycler en is sindsdien heerlijk gegroeid. Sinds begin 7775 leden hebben geregistreerd en uitbetalen $ 119.027. Ook heb ik al laat me geld meerdere keren te trekken en ben enthousiast over de vlotte doorstroming.

Ook zou ik graag kort een paar woorden zeggen over de uitstekende ondersteuning, die een groot werk doet. Ondersteuning tickets worden beantwoord binnen enkele minuten tot 1 uur. En verwerkt. De cijfers spreken voor zich en ik kan het iedereen aanraden bij GPA toe te treden. Het is niet te laat, we zijn net aan het begin!

Mijn advies: Loopbruggen met min. 10 RevShares en bouw dit uit je winst te blijven totdat u een volledige 1.000 RevShares. Van Inkoop U kunt altijd alleen kopen $ 5,00 standpunten van de fietser. Zo kunt u automatisch bouw je twee passief inkomen bronnen.

 

Registreer nu en doe mee GetProfitAdz

 

Status: 2015/06/02

 


Deutsch | English | Français | Español | Italiano | Polski | ελληνικά | Türk | pусский


 

 

 

 


Besucher kamen mit folgenden Suchbegriffen auf die Seite: